Святий Миколай проїхався центром Кропивницького на гіроборді (ФОТО)

Перегляди: 1878

Святий Миколай на гіроборді проїхався центром Кропивницького. Так сьогодні, 19 грудня, розпочалися святкування цілої низки зимових свят, передає кореспондент CBN.

На площі перед міською радою цього дня зібралися маленькі кропивничани разом із своїми батьками, представники міської ради, жителі міста.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Близько двох десятків Святих Миколаїв приїхали на казковому потязі. Наразі відбувається нагородження дітей, які перемогли у різноманітних конкурсах, стали кращими у навчанні тощо.

Опісля святкування перемістяться на площу Героїв Майдану. О 17.00 там розпочнеться театральне дійство, а о 18.00 головна ялинка області засяє вогнями.

«Сьогодні ми розпочинаємо новорічні святкування. День Святого Миколая - те свято, яке із нетерпінням чекають дітлахи і навіть дорослі. Сподіваюся, всі були чемними та знайшли під подушками подаруночки. Сьогодні ж ми даруємо один одному теплі слова, побажання здоров'я і здійснення побажань. Вчора ми прикрасили ялинки, а сьогодні разом із Святим Миколаєм підготували для дітей дарунки», - сказав міський голова Андрій Райкович.