У Кропивницькому бізнес-турнір «Стратегія фірми» визначив переможців

Перегляди: 1730

П’ятий ювілейний міський бізнес-турнір «Стратегія фірми Кропивницький-2019» нагородив своїх переможців, передає кореспондент CBN.

В ньому змагались 622 учасника: учні та вчителі кропивницьких шкіл, студенти та педагоги вищих навчальних закладів, місцеві підприємці та представники бізнесу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Турнір проходив у п’ятьох лігах: Учнівській, Студентській, Лізі наставників, Лізі бізнес-акул і Лізі закладів освіти. Впродовж місяця учасники проявляли свій бізнесовий хист за допомогою бізнес-симуляції ViAL+, яка моделює структуру виробничого підприємства, умови молочного ринку та вітчизняної економіки.

У фінал вийшли 84 учасники, серед яких програма і визначила переможців за кількістю отриманих їхніми фірмами прибутків в кризових умовах.

Перше місце в Учнівській лізі зайняв восьмикласник 32-ї школи Владислав Хлусевич, кращою серед студентів програма визнала Юлію Іщенко, що навчається в Голованівському ПТУ №38. Серед учасників Ліги закладів освіти найкращі бізнесмени навчаються у школі-ліцеї №19. Вчитель школи №25 Євген Онищенко став лідером у Лізі наставників, а серед бізнес-акул найкращу стратегію розробив маркетолог АТ «Ельворті» Олег Петухов.

Ініціатором проведення заходу п’ять року тому стали начальник міського управління освіти Лариса Костенко та гендиректор Компанії Інтелектуальних Технологій Віталій Паздрій.

Організаційну та фінансову підтримку бізнес-турніру надають Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата, економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті, регіональне відділення ПАТ АБ «Південний», швейне виробництво «Мрія Є» та ТДВ «Інтерресурси».

Як зазначила Лариса Костенко, учасники скористалися унікальною можливістю за допомогою бізнес-симуляції у безпечному середовищі перевірити свої сили в бізнесі.

Переможці отримали грамоти та фінансові призи.