Житель Кіровоградщини організував наркобізнес у Сумах (ФОТО)

Перегляди: 1454

У Сумах 21-річний чоловік влаштував наркобізнес, під час обшуку його помешкання поліцейські знайшли близько півтори тисячі згортків з розфасованими наркотиками.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Екіпаж патрульної поліції звернув увагу на молодого чоловіка, який при наближенні службового авто різко змінив напрям свого руху. Поліцейські зупинили перехожого та оглянули його речі. У чоловіка знайшли п’ять пакетів з амфетаміном.

Поліцейські встановили, що 21-річний житель Кіровоградської області в Сумах винаймає квартиру. За інформацією поліцейських, він отримує через інтернет-розсилки наркотики, а потім реалізує їх через «адресні» хованки наркозалежним.

Під час обшуку орендованої квартири у молодого чоловіка знайшли пакети з таблетками, білим та синім порошком, марихуаною, а також вже упаковані для «закладок» зіп-пакети з наркотиками.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Сумська міська прокуратура повідомила йому про підозру у вчиненні злочину, й нині слідчі готують клопотання до суду про обрання затриманому міри запобіжного заходу.