У Муніципальному бюро Стрижакова запрацювала резиденція Миколая: охочі поринути в диво утворили чергу (ФОТО)

Перегляди: 1845

Вчора, 19 грудня, у Кропивницькому в Муніципальному бюро Артема Стрижакова за адресою: вул. Дворцова, 27/25, запрацювала резиденція Святого Миколая, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У минулому році у нас в Кропивницькому вперше була відкрита подібна резиденція. Ідею містяни дуже гарно сприйняли. Близько п’яти тисяч дітей відвідали її минулоріч, тому ми, звісно, вирішили і в цьому році продовжити традицію і в тому ж форматі резиденцію відкрити», - прокоментував координатор проектів бюро Ігор Саєнко.

Резиденція Святого Миколая працюватиме до 29 грудня включно з 12:00 до 17:00. Поринути у диво можуть усі охочі.

«Із нового: ми повністю обновили зовнішні декорації. У минулому році декорації були більш мінімалістичні. По-друге, ми обновили декорації всередині приміщення. Кожна дитина, яка приходить до Святого Миколая, розказує вірша, малює, або співає і отримує солодкий подарунок. Батькам дають візитівку із QR-кодом. За посиланням вони можуть перейти і безкоштовно завантажити п’ять фото своєї дитини у високій якості – у резиденції працює професійний фотограф», - додав Саєнко.

Крім того, просто за рогом працює фотоательє (орієнтуватися треба на вивіску «Фотографія №1»), де можна забрати роздруковану фотографію малюка. Переглянути всі фото від професійного фотографа можна буде на сайті Муніципального бюро та на сторінці у Facebook.

«Вже вчора, у перший день роботи резиденції, були аншлаги і великі черги. Намагаємося щось робити з чергами, пришвидшуємо. Більше 15 хвилин, як правило, люди не чекають, і, дякувати Богу, погода сприяє. Але дуже багато охочих! Треба запрошувати двох Миколаїв, однак тоді не буде дива», - сказав Ігор Саєнко.