На Кiровоградщинi погодили 10 кандидатур на посади голiв райдержадмiнiстрацiй

Перегляди: 1500

Офiс президента погодив уже десять кандидатур голiв райдержадмiнiстрацiй Кiровоградської областi.

Про це голова облдержадмiнiстрацiї Андрiй Балонь розповiв представникам ЗМI пiд час брифiнгу сьогоднi, 23 грудня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ще три комплекти документiв за наслiдками фiнальних спiвбесiд уже пiдготовленi та скерованi до Офiсу президента. Протягом цього тижня плануємо надiслати на погодження ще чотири комплекти документiв осiб, якi успiшно пройшли спiвбесiди, – зазначив Андрiй Балонь. – Як наслiдок, ми отримаємо 17 кандидатiв. На сьогоднi залишається чотири райони, на посади очiльникiв яких ще не визначенi переможцi, тому LIFT не припиняє свою роботу».

Пiд час спiвбесiд з претендентами з районiв, де система LIFT вiдiбрала по кiлька кандидатур, голова ОДА запропонував переможцям спiвпрацювати в командi з фiналiстами.

«На сьогоднi визначили п’ять районiв, де на керiвнi посади заходитимуть цiлi команди людей, якi незалежно проходили конкурс», – додав Андрiй Балонь.