У Кропивницькому екоактивісти подали до суду на мерію

Перегляди: 1170

Громадська організація «Озеленення» подала до суду на міську раду Кропивницького з вимогою скасувати рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки по проїзду Підлісному, 2.

Про це повідомила куратор ГО «Озеленення» Надія Паливода у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Колеги, наша ГО "Озеленення" подала до суду на міську раду Кропивницького з вимогою скасувати прийняте на сесії рішення №2601 "Про внесення змін до окремої частини Генерального плану міста (щодо зміни функціонального призначення земельної ділянки по проїзду Підлісному, 2) та Плану зонування цієї території"», - написала Надія Паливода.

У повідомленні йдеться про шість гектарів лісопаркової зони, яку віддали під будівництво багатоповерхівки.

«На сесії без дотримання жодних процедур депутат Линченко вніс її з голосу і... що ви думаєте? Депутати та міський голова Андрій Райкович проголосували віддати цю ділянку під забудову "багатоповерховим будинком". Всі рішення, що розглядаються на сесії, повинні спочатку бути розглянуті в профільних комісіях, потім оприлюднені на сайті міської ради на термін не менше 20 робочих днів. А тут - 6 гектарів соснового лісу... з голосу…» - йдеться у дописі.