Кропивницькі бейсболісти дізналися суперників на 2020 рік

Перегляди: 1174

Технічна комісія Європейської конфедерації бейсболу (СЕВ - confederation of european baseball) визначила місця проведення турнірів, які проходитимуть у 2020 році.

Про це СВN повідомили в обласній федерації бейсболу та софтболу України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чемпіон та володар Кубка України 2019 року команда «BioTexCom-КНТУ» (Кропивницький) зіграє в своєму четвертому «Кубку СЕВ», який відбудеться 2-6 червня у Франції.

Наша команда зіграє в групі В разом із командами: «Дракони» (Брно, Чехія), «Тамплієри» (Сенарт, Франція) та «Therwil Flyers» (Швейцарія).

У групу «А» входять: «Deunie Spartans» (Бельгія), БК «Мінськ» (Білорусь), «Astros Valencia» (Іспанія), «Dombirn Indians» (Австрія).

Найкращі дві команди з кожної групи зустрінуться у півфіналах, а до елітного дивізіону виходять переможці «Кубка СЕВ»

Збірні України з бейсболу наступного року виступатимуть у вікових категоріях: U12 (кваліфікація), U15 (кваліфікація), U23 (кваліфікація), а також національна збірна.

Кваліфікація чемпіонату Європи з бейсболу у віковій групі U12 (Морцель, Бельгія, 6-11 липня 2020) Група «В»: Велика Британія, Україна, Австрія, Литва, Румунія, Польща, Білорусь.

Кваліфікація чемпіонату Європи з бейсболу у віковій групі U15 (Антверпен/Бельгія, Трнава/Словаччина, 21-26 липня 2020).

Підгрупа «В» (Трнава): Словаччина, Угорщина, Україна, Словенія, Литва, Білорусь, Іспанія.

Кваліфікація чемпіонату Європи з бейсболу у віковій групі U23 (Москва/Росія, Утена/Литва, 10-15 серпня 2020).

Підгрупа «В» (Утена): Україна, Словаччина, Литва, Угорщина, Туреччина, Словенія.