Полiцейськi Кiровоградщини закликають батькiв подбати про безпечний вiдпочинок дiтей пiд час свят

Перегляди: 909

Полiцейськi Кiровоградщини закликають батькiв подбати про безпечний вiдпочинок дiтей пiд час низки зимових свят.

Незабаром новорiчнi свята, зимовi розваги й те, чого найбiльше очiкують дiти, - канiкули, прокоментував CBN речник патрульної полiцiї Кiровоградщини Дмитро Поперешняк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрiм святкувань i веселощiв, батькам потрiбно подбати про те, щоб вiдпочинок дiтей був безпечним. Кiлькiсть викликiв у святковий перiод суттєво зростає. Зокрема, батьки звертаються iз тим, що загубили дiтей. Правоохоронцi просять не залишати дiтей без нагляду та бути максимально уважними до їхнього оточення.

«Нагадайте правила безпеки в побутi, залиште номери телефонiв, за якими дитина може звернутися по допомогу в разi потреби. Не залишайте небезпечнi предмети та сiрники в легкодоступних мiсцях. Нiколи не дозволяйте дiтям гратися петардами та феєрверками. Якщо вiдпускаєте дитину надвiр саму – нагадайте основнi правила дорожнього руху та прикрiпiть до одягу свiтловiдбиваючi елементи», - зазначив Дмитро Поперешняк.