У філармонію на ялинку запросили дітей з усієї Кіровоградщини (ФОТО)

Перегляди: 1303

На ялинку в обласну філармонію сьогодні, 26 грудня, завітали діти пільгових категорій з усієї області, розповіла CBN художній керівник філармонії Наталія Бондаренко.

Для малечі підготували новорічні ігри, конкурси, вікторини та мюзикл «Таємниця четвертого королівства», а також солодкі подарунки від обласної державної адміністрації та обласної ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Велике зимове шоу «Таємниця четвертого королівства» перенесло глядачів у Королівство Дзвоників, де живуть відомі мультиплікаційні герої – Анна, Ельза, Олаф, Троль, Капелюшник, Миша, Фея, Снігова Королева та інші. На сцені виступили 250 танцюристів ансамблю сучасної хореографії «Час Пік».

З привітальними словами до малечі звернулися голова облдержадміністрації Андрій Балонь та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

«Переглядаючи виставу, ще раз переконався, якими талановитими є наші діти. Вони – найбільший скарб, який існує у світі. І сьогоднішнє свято лише це підтверджує!» – відзначив Андрій Балонь.

Фото прес-служби ОДА