У Кропивницькому відбувся фінальний обласний етап «Сool Games» 2019 - 2020

Перегляди: 1122

У фінальному обласному етапі «Сool Games» 2019 - 2020 років за перемогу боролися команди Кропивницького, Великосеверинівської та Помічнянської ОТГ, Маловисківського, Олександрівського, Петрівського, Долинського та Гайворонського районів.

Про це СВN повідомили у Кіровоградському відділення комітету з фізичного виховання та спорту.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Свої фізичні якості та вміння юні спортсмени трьох вікових груп демонстрували у різних естафетах.

Переможцями серед юнаків і дівчат 2002 - 2005 року народження стала команда Наукового ліцею з Кропивницького. Друге та третє місця посіли спортсмени з Марʼянівської школи Маловисківського району та школа №3 із Помічної.

У віковій групі 2006 - 2008 року народження найкращими стали учні школи №26 з Кропивницького. Срібло та бронза дісталися збірним із Оникіївської школи Маловисківського району та Новостародубської школи Петрівського району.

Серед учасників змагань 2009 - 2010 років народження не було рівних команді з школи №17 із Кропивницького. До призової трійки також увійшли учні з Марʼянівської школи Маловисківського району та з Великосеверинівської школи Великосеверинівської ОТГ.

За підсумками змагань із трьох вікових груп сформують збірну області, яка представлятиме Кіровоградщину на всеукраїнському фіналі в 2020 році.