Водiя «швидкої», який скоїв смертельну ДТП на Кiровоградщинi, ув’язнять на сiм рокiв

Перегляди: 4099

Сiм рокiв позбавлення волi отримав водiй за смертельну ДТП, у результатi якої загинув неповнолiтнiй мотоциклiст на Кiровоградщинi.

Про це CBN поiнформували в прес-службi прокуратури Кiровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Новомиргородський районний суд винiс обвинувальний вирок водiєвi «швидкої», який спричинив ДТП, у результатi якої загинула одна людина, iнша зазнала тiлесних ушкоджень.

За iнформацiєю державного обвинувача у цiй справi, суд дослухався до позицiї прокуратури та винiс обвинувальний вирок. Чоловiка, з вини якого сталася смертельна ДТП, засудили до семи рокiв позбавлення волi. Окрiм того, суд позбавив водiя права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Трагедiя сталася у травня 2019 року в Новомиргородi. Водiй був нетверезим. Рухався на несправному автомобiлi швидкої медичної допомоги на нерегульованому перехрестi. Повернув лiворуч i зiткнувся з мотоциклом, який мав перевагу в русi та рухався назустрiч. У результатi водiй мотоцикла отримав тiлеснi ушкодження, несумiснi з життям, також постраждала дiвчина-пасажир.

Пiд час судового розгляду обвинувального акту обвинувачений свою провину в скоєному визнав лише частково.