Зберегти комунальне майно: у кропивницьких школах на канікулах організують чергування

Перегляди: 866

До чергування в кропивницьких школах на зимових канікулах долучаться адміністрація, педагогічні та технічні працівники.

Про це кореспонденту CBN повідомила начальниця управління освіти міської ради Кропивницького Лариса Костенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Через декілька днів завершується перший семестр, і діти ідуть на канікули. У більшості канікули розпочинаються з суботи, 28 грудня, або з 30 грудня. Виходять дітки з канікул 13 січня. Один у нас заклад, який по-іншому організував канікули, - це Науковий ліцей. Його учні навчаються у приміщенні педагогічного університету, в них раніше розпочалися канікули, і маже до 22 січня вони відпочивають, оскільки в школярів не було осінніх і не буде весняних канікул», - сказала вона і додала, що на останній апаратній нараді міський голова Андрій Райкович закликав приділити увагу збереженню майна навчальних закладів.

«Управління освіти підготувало низку наказів, з якими ознайомлені керівники навчальних закладів. Тобто, будуть чергування в навчальних закладах, посилений режим безпеки, тому що ми повинні зберегти те майно, яке закупалося і за кошти міського бюджету, і державного бюджету. Всі керівники націлені, щоб відпочили і працівники, і діти, але, в той же час, щоб був порядок, збережена матеріально-технічна база», - зауважила Лариса Костенко.