У Свiтловодську скасували надзвичайний стан

Перегляди: 1294

У Свiтловодську зняли режим надзвичайного стану техногенного характеру мiсцевого рiвня.

Про це заявив сьогоднi, 27 грудня, голова Кiровоградської ОДА Андрiй Балонь на пiдставi рiшення, яке прийняли члени обласної комiсiї з питань техногенно-екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацiй одноголосно.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Причин для продовження надзвичайного стану у Свiтловодську немає у зв’язку зi стабiлiзацiєю ситуацiї. Заклади соцiальної сфери та житловий фонд мiста забезпеченi теплопостачанням. Вiд котелень вiдключенi лише два будинки через отримання тамтешнiми мешканцями дозволiв на iндивiдуальне опалення. Тож наразi вiдбувається перехiд вiд центральної теплової мережi до автономної.

Також у Свiтловодську наразi вiдсутнi пориви на магiстральних i локальних тепломережах. Нинi проводять земельнi роботи з метою вiдновлення благоустрою в мiстi та усунення розривiв, що залишилися пiсля лiквiдацiї поривiв.

Нагадаємо, надзвичайний стан техногенного характеру мiсцевого рiвня у Свiтловодську оголосили у зв’язку з несвоєчасним початком опалювального сезону. Упродовж його дiї 13 ремонтних бригад працювали над лiквiдацiєю аварiйних дiлянок тепломережi.