Голова облради прокоментував призначення керівника «Кіровоградгазу»

Перегляди: 2365

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко позитивно оцінює призначення Сергія Осінського головою правління ВАТ «Кіровоградгаз».

Про це він заявив у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це команда Сергія Анатолійовича Кузьменка, ми плідно співпрацювали з нею. Разом з Сергієм Анатолійовичем, його командою нам багато чого вдалося зробити, багато проблемних питань вирішити. Тому оцінюю це призначення позитивно», - сказав Олександр Чорноіваненко.

Нагадаємо, новим головою ВАТ «Кіровоградгаз» призначили колишнього заступника голови облдержадміністрації Сергія Осінського.

Сергій Осінський народився 8 грудня 1978 року в Олександрії. Має вищу освіту – Дніпропетровський національний університет ( 2001), «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», менеджер-економіст.

[caption id="attachment_29851" align="alignright" width="300"] Сергій Осінський[/caption]

Одружений, має двох синів і доньку.

Працював на різних посадах у бізнесі. До призначення на посаду заступника голови ОДА 12 березня 2019 року очолював Агенцію регіонального розвитку Кіровоградської області.