У центрі Кропивницького у новорічну ніч чергуватимуть більше 20 поліцейських

Перегляди: 986

Під час святкування Нового року до забезпечення публічного порядку залучать кілька сотень правоохоронців, повідомили CBN у управлінні превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.

Службу нестимуть представники територіальних підрозділів поліції області, управління патрульної поліції, роти поліції особливого призначення, роти «Святослав», управління поліції охорони та військовослужбовці Національної гвардії України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У ніч із 31 грудня на 1 січня на території області заплановано проведення 23 масових заходів, в яких, за попередніми даними, візьмуть участь близько 11 тисяч людей. За дотриманням правопорядку безпосередньо під час святкувань слідкуватимуть майже 130 поліцейських.

Крім того, до патрулювання у населених пунктах області залучать 175 поліцейських та 35 нацгвардійців.

У Кропивницькому на головній площі міста охорону публічного порядку у новорічну ніч забезпечуватимуть більше 20 поліцейських. На вулицях обласного центру здійснюватимуть патрулювання близько півсотні працівників поліції та 35 представників НГУ.

Для забезпечення на території області публічної безпеки і порядку у святкові дні поліція області працює у посиленому режимі.