Жительку Кіровоградщини розшукують за підозрою у подвійному вбивстві (ФОТО)

Перегляди: 3669

Правоохоронці підозрюють 20-річну уродженку Липняжки Добровеличківського району у причетності до вбивства двох дівчат у столиці, передає CBN з посиланням на  «Обозреватель».

У суботу, 4 січня, в одному з будинків Подільського району Києва господиня квартири знайшла в шафі два трупа. Жінка здавала квартиру подобово. Останній раз її орендували хлопець і дівчина з 31 грудня до 4 січня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Коли господиня зайшла в квартиру, вона побачила на балконі в шафі два трупа, що лежали один на одному, та викликала поліцію. Загиблими виявилися дві дівчини, одна з них – неповнолітня. Їхні трупи з колото-різаними ранами були зв'язані скотчем.

Пізніше з'ясувалося, що вбиті дівчата значилися у розшуку як зниклі безвісти ще з 2 січня. Особи загиблих встановили: це мешканки столиці 2000 та 2003 років народження, повідомили у відділі комунікаціі поліції Києва.

За даним фактом слідчий відділ Подільського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У скоєнні злочину підозрюють Бершацьку Єлизавету Василівну, 2000 року народження,  родом із села Липняжки Добровеличківського району Кіровоградської області та раніше судимого Ксьондзика Сергія Дмитровича, 1985 року народження з села Любитів Ковельського району Волинської області.