Помічнянцям креативно нагадали про екологію (ФОТО)

Перегляди: 1527

У Помічній біля одного з супермаркетів відбувся екологічний флешмоб, передає CBN.

Як розповіла на своїй сторінці у Facebook керіниця відділу освіти Помічнянської ОТГ Ніна Семашко, акцію організували активісти громадської організації «Молода Помічнянська громада».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Молоді помічнянці поставили перед собою завдання нагадати людям про школу пластику та допомогти змінити своє ставлення до екології. Для цього відвідувачам магазину дарували екосумки з символічними серцями, що нагадують собою листя конюшини.

Громадських активістів підтримали учасники хореографічного колективу «Fantazy Dance».

«Громадська організація "Молода Помічнянська Громада" робить маленькі справи, залучаючи кошти міжнародних донорів, щоб Помічна ставала кращою! Отримавши грант від ГО "Територія Успіху" в рамках проекту "Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини", ми реалізуємо ініціативу "Безпечне довкілля - здорова громада"! Сьогодні, напередодні Різдвяних свят, ми провели біля супермаркету екологічний флешмоб, намагаючись мотивувати помічнянців зменшувати кількість пластику. Дарували екосумки та нагадували, що пластик розкладається понад сто років! Щира вдячність юним екоактивістам-танцівникам Fantazy Dance за активність і небайдужість!» - написала Ніна Семашко.

Фото з Facebook Ніни Семашко