ФК «Олександрія» підписав контракти з трьома новачками

Перегляди: 1216

У Домі футболу в Олександрії, сьогодні, 13 січня, підписали повноцінні угоди з трьома новачками, повідомили СВN у прес-службі ФК «Олександрія».

До олександрійської команди приєдналися півзахисники Артем Гордієнко та Богдан Мишенко, а також захисник Роман Вантух.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Півзахисник Артем Гордієнко (04.03.91 р. н.) прийшов із молдовського «Шерифа». Більшу частину футбольної кар’єри Артем провів у складі луганської «Зорі» (2008 - 2019), за яку зіграв 98 матчів та забив 10 м’ячів. За «Олександрію» виступатиме під номером 3.

Півзахисник Богдан Мишенко (29.12.94 р. н.), останнім часом виступав за білоруський «Торпедо-БелАЗ». За команду з Жодіного Богдан зіграв 54 матчі та забив у ворота суперників 12 м’ячів. За «Олександрію» виступатиме під номером 77.

Захисник Роман Вантух (04.07.98 р. н.) першу частину нинішнього чемпіонату на правах оренди провів у донецькому «Олімпіку», зіграв 22 матчі та забив два м’ячі. В «Олександрії» буде виступати на правах оренди до кінця сезону. Права на футболіста належать київському «Динамо». За «Олександрію» виступатиме під номером 47.