У Кропивницькому проводять Book challenge

Перегляди: 1298

У Кропивницькому обласна бібліотека імені Тараса Шевченка з 2 січня проводить Book challenge, передає кореспондент CBN.

У ньому беруть участь батьки та їхні діти різного віку. У бібліотеці кажуть, що сучасні діти дуже мало читають, тому саме з просвітницькою метою і створили такий challenge, який триватиме до березня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З початку місяця у challenge взяла участь лише одна родина, але, не дивлячись на це, переможців все одно обиратимуть, запевняють у бібліотеці.

«Особливо цікавим буде цей challenge для молодих батьків, тому що не всі розуміють цінність читання в родині. Саме в родині можна прищепити дитині любов до книги», – розповіла завідувачка відділом дитячого та сімейного читання бібліотеки Маріанна Маковій.

Щоб узяти участь у Book challenge, потрібно опублікувати на своїй сторінці у Facebook фото або відео, на якому ви читаєте книгу своїй дитині, написати, чим саме книга сподобалася дитині, у пості позначити бібліотеку, поставити хештеги #бібліотека_на_шевченка, #читаєморазом #кропивницькийчитає та передати естафету іншим.

На тих, хто отримає найбільше вподобайок на своєму пості у Facebook, очікують бонуси та сюрпризи від закладу, але, які саме, працівники закладу поки тримають у секреті.

Сhallenge триватиме до березня.