У Кропивницькому серед зими розцвіли квіти (ФОТО)

Перегляди: 1621

У художньо-меморіальному музеї Олександра Осмьоркіна відкрилася художня виставка «Квіти серед зими», передає кореспондент CBN.

Вернісаж створений з живописних, графічних та декоративних творів з музейної колекції «Сучасне українське образотворче мистецтво» та складається з картин у жанрах квіткового натюрморту і зимового пейзажу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Їх створили Михайло і Андрій Надєждіни та Анатолій Горбенко, Сергій і Анатолій Шаповалови та Анатолій Янєв, Фелікс Полонський, Нелі Фірсова, Анатолій та Галина Кравченки, Василь Хворост та Юрій Гончаренко, Ольга Коломієць, Юрій Вінтенко, Ольга Пунгіна та Андрій Кадигроб, Олександр та Людмила Демиденки, Лариса Гарбузенко, Ірина Кухаренко, Галина Ярова-Вінтенко, Лариса Яковлева, Володимир Остроухов, Олександр Василенко та Людмила Кривенко.

Більшість з митців є лауреатами обласних премій у сфері образотворчого мистецтва

та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна та в галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка.

На виставці експонуються понад 60 робіт, створених протягом п'ятидесяти останніх років.

Фото Григорія Зуба, CBN