Виходець з Кропивницького покинув посаду директора телеканалу «Наш» і перейшов на «Україну»

Перегляди: 1484

Тигран Мартиросян, який починав свою телевізійну діяльність на телеканалі «Кіровоград», переходить з телеканалу «Наш» на «Україну».

Про це він написав у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дописі йдеться: «Любі друзі! Виходжу з зимової відпустки з такими новинами.

По-перше. Час моєї роботи на телеканалі "Наш" вийшов. Прогрес і розвиток неможливі без змін. Як для країни, так і для телекомпаній і окремих фахівців. Тому кажу про це з оптимізмом. З гордістю за результати дуже молодого за телевізійними мірками каналу. З вдячністю колективу і повагою до глядачів "Нашого". Спасибі вам за довіру! Не сумніваюся в майбутніх успіхах телеканалу і, звичайно, не прощаюся.

По-друге. Я приєднуюся до команди медіа-групи "Україна". Спільно ми починаємо роботу над великими, амбітними проектами, презентація яких запланована вже в цьому телевізійному сезоні. У ще найближчому майбутньому, зокрема вже в цю п'ятницю, о 19:40, в прямому ефірі телеканалів "Україна" та "Україна 24" вийде мій перший проект, гостем якого стане голова Верховної Ради України Дмитро Разумков».

У Кропивницькому телевізійник отримав дві освіти - авіадиспетчера, закінчивши Льотну академію НАУ, та правознавця в Інституті регіонального управління та економіки.