Підкинутого в дитячу обллікарню хлопчика назвали на честь рятувальника – Олександром

Перегляди: 1265

Новонародженого хлопчика, якого у грудні підкинули в обласну дитячу лікарню, назвали на честь чоловіка, який знайшов немовля, – Олександром, передає CBN.

Виконавчий комітет міськради Кропивницького прийняв рішення про реєстрацію народження дитини. Після цього його передадуть із лікарні до обласного будинку дитини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Коли хлопчику виповниться два місяці, його зможуть усиновити в порядку черги. Наразі заяв на всиновлення не надходило. А поліція продовжує шукати батьків.

«Дитинку назвали Олександром, гарне ім’я. На честь людини, яка врятувала йому життя, яка його знайшла. З дитинкою все добре, дитинка здорова. Лікарі доглядають за хлопчиком», – уточнила начальник управління з питань захисту прав дітей Тетяна Тимоховська.

Нагадаємо, хлопчика 10 грудня знайшов кропивничанин, дитина якого лікувалася в закладі. Немовля підкинули у підвал хірургічного корпусу. Чоловік одразу покликав медпрацівників. Новонародженого негайно госпіталізували і провели необхідні обстеження. Новина про знайду зачепила кожну небайдужу людину. CBN продовжує слідкувати за долею хлопчика.