Притулку для тварин потрібна допомога кропивничан

Перегляди: 1375

Кропивничан закликають підтримати електронну петицію щодо фінансування з міського бюджету ветеринарно-реабілітаційного центру громадської організації захисту тварин «БІМ», передає CBN.

Протягом трьох років волонтери за власний кошт та завдяки підтримці небайдужих громадян утримують притулок для тварин, будівлю для якого виділила міська рада. Зараз в ньому живуть майже 280 тварин, яких потрібно годувати, лікувати, вакцінувати та обслуговувати територію, де живуть собаки і коти.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За час існування громадської організації ВРЦ захисту тварин "БІМ" сотні тварин було забрано з вулиць міста, сотні тварин знайшли домівки, організація приймає участь у програмі стерилізації безпритульних тварин, робить все для зменшення кількості безпритульних тварин та пропагандує гуманне ставлення для тварин», - написана авторка петиції Катерина Рилова.

Проте через постійне збільшення кількості тварин, утримувати та годувати собак та котів без фінансової підтримки міста вже неможливо через катастрофічний брак коштів.

«Фінансова підтримка притулку громадської організації ВРЦ захисту тварин "БІМ" дасть змогу утримувати тварин у притулку і на далі, шукати їм домівки, а не відпустити 280 тварин на вулицю, а також дасть змогу забирати з вулиць міста інших тварин», - звернула увагу кропивничанка.

До кінця збору підписів залишилось 45 днів.