У Кропивницькому примусово демонтують рекламу грального бізнесу

Перегляди: 1041

Робоча нарада з питання демонтажу самовільно розміщеної зовнішньої реклами розповсюджувачів лотерей та грального бізнесу в Кропивницькому сьогодні, 16 січня, прийняла рішення про примусовий демонтаж, передає CBN з посиланням на прес-службу міськради.

23 грудня 2019 року виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про негайний демонтаж такої реклами, власники закладів отримали відповідні приписи. За три тижні жодну рекламну конструкцію не прибрали.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми дали підприємцям час на те, щоб рекламу прибрали добровільно. Але власники не зробили кроків назустріч, тому ми розпочинаємо процес примусового демонтажу цієї реклами», - заявив заступник міського голови Олександр Мосін.

Демонтаж обіцяють розпочати вже завтра. Його проводитимуть спеціалісти КП «Благоустрій». Виконання усіх норм і положень законодавства контролюватимуть представники спецінспекції, фахівці управління містобудування та архітектури, міської дружини та правоохоронці.

Нагадаємо, у Кропивницькому виявили 60 точок незаконно встановленої зовнішньої реклами грального бізнесу.