Юні кропивницькі футзалісти вийшли до фіналу чемпіонату України

Перегляди: 1292

Команда вихованців кропивницької СДЮСШОР-2 успішно завершила груповий турнір чемпіонату України з футзалу серед гравців не старше 13 років, передає передає кореспондент CBN.

На попередній стадії учасників турніру розподілили на чотири Конференції: Центр, Захід, Схід та Південь. Всього боротьбу за 16 путівок до фінальної стадії вели 62 команди.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Юні вихованці Євгена Дзюбіна виступали в групі В Конференції Центр. Футзалісти кропивницької СДЮСШОР-2 зіграли 12 поєдинків із суперниками із Черкас, Шостки, Христинівки Черкаської області, Києва, Шостки.

11 матчів кропивничани виграли в основний час і лише один звели внічию. Але в поєдинку з черкаським «Дніпром -80» наші хлопці краще виконали післяматчеві пенальті, які пробивалися в разі нічийного результату.

Таким чином, підопічні Євгена Дзюбіна впевнено фінішували першими й пробилися до фінальної стадії, куди виходять команди, які посіли перші та другі місця в своїх групах. Фінальний турнір чемпіонату України з футзалу U-13 відбудеться в Одесі з 17 по 21 лютого 2020 року.