ФК «Олександрія» зіграв внічию з болгарською «Славією»

Перегляди: 1084

ФК «Олександрія», який продовжує підготовку до другої частини сезону в Українській Прем’єр –Лізі на навчально-тренувальному зборі в турецькій Аланії, сьогодні, 19 січня, зіграв другий контрольний поєдинок, передає кореспондент CBN.

Суперником команди Володимира Шарана був найстаріший клуб Болгарії – софійська «Славія». У першому таймі на полі точилася цікава динамічна боротьба. Ініціатива переходила від одної команди до іншої. Першими відзначилися наші земляки. На 34 хвилині Дмитро Шастал заробив пенальті, який впевнено реалізував Василь Грицук. Та за чотири хвилини болгарська команда відігралася після влучного дальнього удару Радослава Кирилова, який встановив остаточний рахунок першого тайму.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

По перерві Володимир Шаран випустив на полі інших виконавців. Поки наші земляки звикали до нових ігрових обставин, футболісти «Славії» провели стрімкий випад. І на 59 хвилині передачу в штрафний майданчик головою замкнув Дарко Тасевський. Після пропущеного м’яча олександрійці пішли вперед великими силами, а болгари відповідали стрімкими контрвипадами. Небезпечних моментів біля обох воріт виникало чимало. Але гравців підводили виконавська майстерність та невірні рішення при виконанні останньої передачі. Наполегливість футболістів української команди призвела до бажаного результату. На 71 хвилині Жоау Тейшеру перехопив невдалу передачу воротаря «Славії» та вивів на ворота Дениса Безбородька. Нападнику залишалося лише вразити ціль – 2:2. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию.

Наступний поєдинок підопічні Володимира Шарана проведуть у вівторок, 21 січня, проти ще одного представника болгарского футболу команди «Черно Море» (Варна).

ФК «Олександрія» перший тайм: Юрій Паньків, Тимур Стецьков, Павло Пашаєв, Антон Шендрік, Владислав Бабогло, Василь Грицук (К), Артем Гордієнко, Богдан Мишенко, Максим Задерака, Дмитро Шастал, Денис Устименко.

Другий тайм: Олег Білик, Артем Гордієнко, Олексій Довгий, Роман Вантух, Владислав Бабогло, Олександр Мельник, Андрій Запорожан (Максим Івахно 72), Євген Протасов, Денис Безбородько, Жоао Тейшейра, Максим Куліш.