Мерія Долинської визнала роботу місцевих комунальників незадовільною

Перегляди: 1804

Виконком міськради Долинської визнав незадовільною роботу керівництва КП «Долинське міське комунальне господарство» та КП «Координаційний центр по обслуговуванню населення».

Рішення опубліковане на офіційному сайті міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Визнати незадовільною роботу начальника КП "Долинське міське комунальне господарство" при Долинській міській раді Кушка А. В. та заступника начальника КП "Координаційний центр по обслуговуванню населення" при Долинській міській раді Павлюсева Д. І. у питаннях забезпечення повноти та своєчасності розрахунків споживачів за отримані житлово-комунальні послуги», - сказано у документі.

Кушку А. В., відповідно до рішення, потрібно «1) до 01 лютого 2020 року звернутися до АТ "НАК Нафтогаз України" щодо укладання договору про реструктуризацію існуючої заборгованості за отриманий природний газ;

2) внести пропозиції щодо змін умов договору з АТ "НАК Нафтогаз України" в частині нарахування штрафних санкцій;

3) до 01 лютого 2020 року відкрити окремий розрахунковий рахунок для отримання платежів за послугу з теплопостачання від всіх категорій споживачів».

Павлюсев Д, І. має «розробити та подати на погодження ДП "Дирекція КГЗКОР" графік погашення існуючої заборгованості за послуги з водопостачання та водовідведення».

Станом на 1 січня 2020 року заборгованість населення перед КП «Долинське міське комунальне господарство»за отримані послуги з централізованого теплопостачання склала 7 млн 484,1 тис. грн (за період з 01.10.2017 по 01.01.2020).

Заборгованість КП «Долинське міське комунальне господарство» (період з 01.10.2017 по 01.01.2020) перед АТ «НАК Нафтогаз України» за спожитий природний газ становить 7 млн 409,4 тис. грн.