На Кіровоградщині шукають адвокатів для безоплатної вторинної правової допомоги

Перегляди: 901

Міністерство юстиції оголосило конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Про це CBN повідомили у Південно-східному регіональному управлінні Мін’юсту.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для участі у конкурсі адвокатам необхідно зареєструватися на веб-сторінці з 21 січня по 23 лютого 2020 року, де заповнити онлайн анкету, біографічну довідку та завантажити необхідні документи.

За фактом реєстрації адвокат отримає повідомлення Координаційного центру з надання правової допомоги про прийняття заявки на опрацювання.

Участь у конкурсі можуть брати адвокати, відомості про яких внесені до Єдиного реєстру адвокатів України.

З інформацією про конкурс можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Координаційного центру з надання правової допомоги.

Контактна особа: Дмитро Дмитрович Боровльов, начальник відділу експертно-правового аналізу надання безоплатної правової допомоги управління забезпечення якості правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги - (044) 486 71 06 (понеділок – четвер: з 09:00 до 18:00, п’ятниця: з 09:00 до 16:45, обідня перерва із 13:00 до 13:45), dmytro.borovlov@legalaid.gov.ua.