Обласний бюджет підтримає п'ять ветеранських організацій Кіровоградщини

Перегляди: 1116

П'ять ветеранських громадських організацій Кіровоградщини отримають фінансування з обласного бюджету, передає CBN.

Для підтримки організаційної діяльності у 2020 році додаткові кошти виділили «Організації ветеранів України», ГО «Волонтерське об'єднання учасників Майдану та бойових дій», ГО «Об'єднання ветеранів розвідки України», організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та регіональному відділенню Всеукраїнського об'єднання ветеранів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так, регіональна організація УСВА майже десять років тому підписала з обласною держадміністрацією і обласною радою угоду про взаємодію і співробітництво. Як розповів керівник спілки Віктор Остащук, у неї входить більше трьох тисяч воїнів-інтернаціоналістів з усієї області.

Завдяки підтримці обласного бюджету торік спілка провела низку заходів, присвячених виведенню військ з Афганістану, фестиваль патріотичної пісні «Дорога до миру», 10-денний табір для збірної команди з військово-прикладного багатоборства, яка брала участь у відповідних змаганнях європейського та міжнародного рівнів, реалізувала проект пісенного десанту на передову ООС, проводила серед дітей заходи, присвячені військово-патріотичному вихованню тощо.