Порошенка в Оперному театрi зустрiли аплодисментами

Перегляди: 989

У київському Нацiональному оперному театрi вiдбулася прем’єра рiздвяних симфонiй, Петра Порошенка у театрi зустрiли аплодисментами.

Про це пишуть «Вiнницькi новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нацiональний симфонiчний оркестр зiграв мелодiї пiсень. Послухати колядки та щедрiвки прийшли Петро та Марина Порошенко. Родину п’ятого Президента зал зустрiв оплесками. Такий теплий прийом Петро Порошенко не коментував. Вiдповiдне вiдео в соцмережi виклали iншi вiдвiдувачi Нацiональної опери.

«Мої улюбленi колядки, з якими ми ще хлопцями ходили щедрувати, повiдомити, що Христос перемiг Iрода. Нам за це давали великi грошi. Це тi щедрiвки, якi заходять з трьох-чотирьох рокiв. Вони запам’ятаються точно назавжди», - розповiв Петро Порошенко.

«Колядку щедрий вечiр - добрий вечiр нашi дiти нам дуже спiвали. Сьогоднi ми почули любi нашому серцю колядки, на яких ми виросли. Це мистецтво передається з поколiння в поколiння», - сказала Марина Порошенко.

https://www.facebook.com/169lazy/videos/1072085739799494/