Шість студентів з Кропивницького отримуватимуть стипендію міського голови (ФОТО)

Перегляди: 1995

Сьогодні, 21 січня, міський голова Андрій Райкович зустрівся зі студентами, які отримують стипендію міського голови та вручив їм свідоцтва стипендіатів, передає кореспондент CBN.

Стипендію отримуватимуть студент ЦНТУ Володимир Прокопов, студентка ЦДПУ ім. Винниченка Маргарита Омельченко, курсант Льотної академії Артем Лаврук, студент будівельного коледжу Владислав Польський, студент інженерного коледжу Дмитро Музиченко та студент музичного коледжу Владислав Волошин.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ті, хто навчається у вищих навчальних закладах міста, отримуватимуть по 1 000 гривень, а студенти коледжів - 700 гривень. Стипендію платитимуть кожного місяця протягом навчального року.

Стипендіати повинні були бути відмінниками в навчанні, мати творчі та наукові досягнення, перемоги, дипломи тощо.

«Всі ми працюємо для того, щоб прославити наше місто та зробити життя в ньому простим і комфортним. Ми не лише говоримо про те, що ви наші студенти, а й робимо все можливе для того, щоб наше місто було зручним і привабливим для вас. Я гордий, що причетний до цієї стипендії, і кращі з вас будуть її отримувати. Щиро вас вітаю, бажаю всіляких гараздів та здобутків у процесі навчання», - зазначив міський голова Андрій Райкович.

Фото Григорій Зуб, CBN