У Кропивницькому вилучили з гаража півтори тонни паленої горілки (ФОТО)

Перегляди: 1065

Прокуратура та ГУ ДФС в області викрили у Кропивницькому підпільний склад, у якому незаконно виготовлювали алкогольні напої відомих українських виробників з акцизними марками.

Вилучено понад 1,6 тонни фальсифікованого алкоголю, повідомили CBN у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За версією слідства, ділки, використовуючи етиловий спирт, воду, ємності різних розмірів, інше обладнання, «незаконно виготовляли алкогольні напої, які становили загрозу для життя та здоров’я людей, та у подальшому реалізовували товар у магазині одного з "комерсантів" та в межах області».

Під час обшуків у гаражі виявили та вилучили 275 ПЕТ-пляшок ємністю по 5 літрів кожна, заповнені рідиною з характерним запахом спирту, 28 ящиків та 520 пляшок горілки різної ємності з акцизними марками відомих брендів.

Триває досудове розслідування. Проводяться слідчі (розшукові) дії.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України здійснює прокуратура області.