ФК «Інгулець» підсилився досвідченим півзахисником

Перегляди: 1061

ФК «Інгулець» продовжує зміцнювати свій склад: черговим новачком команди з Петрового став досвідчений 33-річний півзахисник Младен Бартулович, повідомили СВN у прес-службі клубу.

Ось що з приводу цього трансферу розповів президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк: «Я обіцяв, що без контракту з Бартуловичем додому не повернуся. Тож хочу повідомити: своєї обіцянки я дотримався, віднині Младен є повноправним членом нашої команди, нашої дружної сім’ї. Не скажу, що наші перемовини були легкими, можливо, - найскладнішими за весь час існування клубу. Однак ми зуміли дійти згоди, знайти рішення, що влаштувало б обидві сторони. Відтак хочу привітати з цією подією уболівальників "Інгульця", всіх симпатиків нашої команди, адже не маю сумніву – з Бартуловичем гра стане ще більш яскравою, динамічною і видовищною, а де буде чудова гра, там неодмінно з’явиться й достойний результат».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До свого переходу до «Інгульця» досвідчений хорватський футболіст виступав за сплітський «Хайдук» (44 матчі, три голи), дніпропетровський «Дніпро» (38 матчів), «Кривбас» із Кривого Рогу (109, 19), київський «Арсенал» (14, 2), львівські «Карпати» (23, 7), полтавську «Ворсклу» (36, 1), польський «Медзь» ( 33, 1).

Останнім клубом Младена Бартуловича була луцька «Волинь» (35, 8), яка також виступає в Першій лізі й претендує на путівку до української Прем’єр-Ліги. Контракт із луцьким клубом у хорвата закінчився наприкінці 2019 року.