Командувач Нацгвардії представив нового командира військової частини в Олександрії (ФОТО)

Перегляди: 2144

В Олександрії командувач Національної гвардії України Микола Балан представив новопризначеного командира військової частини 2269 в Олександрії.

Про це CBN поінформували в прес-службі МВС.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відтепер олександрійську авіаційну базу очолить Руслан Розенберг. Відповідне погодження підписав Міністр внутрішніх справ України від 20 січня 2020 року.

Представили новопризначеного керівника особовому складу на території військової частини.

Полковник Руслан Розенберг закінчив Харківський інститут льотчиків Військово-Повітряних Сил, Національний університет оборони України імені Івана Черняховського. Пройшов посади від льотчика-оператора вертольоту до начальника штабу – заступника начальника армійської авіації Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

«Військова частина 2269 відіграє дуже важливу роль у забезпеченні боєздатності і мобільності підрозділів Національної гвардії України. Саме тому на командира лягає велика відповідальність. Увесь колектив і я особисто впевнені у вашій професійності, порядності та розраховуємо на системний підхід в організації роботи», – зазначив Микола Балан.