Новий ректор ЕТІ ім. Роберта Ельворті розповів про пріоритетні завдання на посаді

Перегляди: 3039

Серед перших завдань, які перед собою поставив новий ректор Економіко-технологічного інституті імені Роберта Ельворті Сергій Дубровський, - проходження закладом міжнародної сертифікації, повідомили CBN в прес-службі ЕТІ.

На новій посаді Сергій Дубровський «планує сформувати колектив професіоналів освітньої справи, підвищити науково-педагогічну активність працівників, що сприятиме розвитку та міжнародній сертифікації інституту».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головною ж метою вважає надання якісних освітніх послуг та відсутність корупції, щоб студенти приходили в першу чергу за знаннями, а не дипломом - «папірцем».

«Розвиток інституту – це постійний і безупинний процес. Насамперед ми маємо завершити формування сучасної якісної освітньо-лабораторної бази та завоювати довіру людей до навчального закладу. Пройти міжнародну сертифікацію, вийти на державний та міжнародний рівень. Диплом ЕТІ повинен асоціюватися із якістю освітніх послуг в нашій країні і, навіть, за її межами», - зазначив новий ректор ЕТІ ім. Роберта Ельворті.

Сергію Дубровському 37 років. Він закінчив Національний авіаційний університет, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Виробництво, технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і авіаційних двигунів». Закінчив аспірантуру, захистив дисертацію кандидата технічних наук за спеціальністю «Двигуни та енергетичні установки». Вісім років очолював механіко-машинобудівний факультет Криворізького Національного університету.

ЕТІ ім. Роберта Ельворті в 1993 року став першим приватним вищим навчальним закладом області. Він здійснює діяльність за спеціальностями економічного та технічного напрямку. З 2017 року ЕТІ є активним учасником проєктів «Дуальна освіта в діалозі» та «Пілотний проєкт дуальної вищої освіти в Україні», що здійснюються за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та за участі Федерації роботодавців України. Заклад співпрацює з провідними підприємствами Кіровоградщини. В інституті запроваджена грантова система навчання. Найкращі за рейтингом студенти отримають від Благодійного фонду «Ельворті» гранти на безкоштовне навчання.