На Кіровоградщині водія, який збив насмерть 4-річного хлопчика, продовжили тримати під вартою

Перегляди: 844

На Кіровоградщині водія, який збив насмерть 4-річного хлопчика у селі Богданівка Знам’янського району, продовжили тримати під вартою.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами державного обвинувача у справі Ігоря Васильківа, зі сторони захисту відбувається свідоме затягування судових слухань.

«Справу мали розглядати уже по суті, втім, на засідання не з’явився адвокат обвинуваченого. Досудове розслідування провели в максимально стислі строки. Обвинувальний акт направили до суду, однак судові засідання не можуть повноцінно проходити через те, що у підозрюваного змінюється адвокат, потім йому потрібен час на ознайомлення зі справою, а потім захисник взагалі не з’являється на судові засідання. Такий стан справ не задовольняє ні суд, ні нас, ні потерпілих» - відзначив державний обвинувачувач.

Ігор Васильків підкреслив, що позиція прокуратури буде принциповою, і для водія вимагатимуть максимального покарання, передбаченого санкцією інкримінованої статті, тобто вісім років ув’язнення та позбавлення водійських прав.

Наразі водія триматимуть під вартою ще 60 діб.

Нагадаємо, близько 18:30 14 грудня 2018 року до Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в одному з сіл району, внаслідок якої тілесні ушкодження отримав чотирирічний хлопчик. Невідомий, який перебував за кермом автомобіля, зникла з місця ДТП. Малюка доставили до районної медичної установи, а наступного дня – до дитячої обласної лікарні. Хлопчик впав у кому.

Водія затримали і взяли під варту в залі суду.

У грудні 2018 року хлопчик помер.