У Кропивницькому відкрили дві нові аптеки

Перегляди: 1185

Сьогодні, 24 січня, у Кропивницькому на Великій Балці та Балашівці у Кропивницькому відкрили дві нові аптеки, передає кореспондент CBN.

Приміщення надали місцеві підприємці, які за власний кошт і переробили їх під аптечні пункти. В них працює мережа «Ліки Кіровоградщини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами місцевих жителів, на Великій Балці аптеки не було близько п’яти років, а на Балашівці - взагалі ніколи. Люди були змушені їздити за ліками в центр, але відтепер жителі цих районів зможуть купляти необхідні препарати в аптеках на вулицях Чайковського, 83/172, та Казанській, 12-а.

«Якщо є потреба в придбанні ліків, то вона повинна бути реалізована швидко, якісно, ефективно, й люди повинні бути задоволені, щоб з року в рік життя людей покращувалося», – зазначив міський голова Андрій Райкович.

Представниця «Ліків Кіровоградщини» Оксана Хільченко повідомила, що в аптеках намагатимуться змінювати асортимент за побажаннями клієнтів.