У Кропивницькому АТОвець два роки не може отримати дозвіл на будівництво гаража

Перегляди: 1287

В обласному центрі учасник антитерористичної операції два роки не може отримати дозвіл на будівництво гаража, передає кореспондент CBN.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив якомога швидше вирішити це питання та наказав максимально контролювати звернення АТОвців та інших категорій населення.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На прийом до мене люди часто приходять після того, коли всіх обійшли, всі управління, отримали купу відмовок. Звернувся учасник бойових дій. Уже два роки він не може отримати дозвіл на будівництво гаража на Ковалівці. Та тільки лінивий там не збудував гараж. А його питання за два роки досі не вирішено! Це не правильно! Відписи нагадують романи. Схаменіться і подумайте, з якою метою ви в стінах міської ради! Ті люди захищали і захищають нас! Тримати на максимальному контролі звернення учасників бойових дій та інших категорій населення», - зауважив Андрій Райкович.