В обласному центрi представили керiвника Кiровоградської мiсцевої прокуратури (ФОТО)

Перегляди: 2355

У понедiлок, 27 сiчня, прокурор Кiровоградської областi Олексiй Тубелець представив колективу керiвника Кiровоградської мiсцевої прокуратури Олександра Панова.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олексiй Тубелець повiдомив, що наказом Генерального прокурора вiд 23 сiчня 2020 року Олександра Панова призначили на посаду керiвника Кiровоградської мiсцевої прокуратури.

«Олександр Олександрович працює в органах прокуратури з 2005 року. Працював на рiзних посадах – слiдчого, старшого слiдчого вiйськової прокуратури, помiчника прокурора району, прокурора вiддiлу, а згодом заступником начальника вiддiлу в апаратi прокуратури Харкiвської областi. Зарекомендував себе позитивно, гарний фахiвець прокурорської справи та добрий органiзатор», - сказав Олексiй Тубелець.

В свою чергу Олександр Панов зазначив, що роботу будуватиме у тiснiй спiвпрацi з територiальними органами мiсцевого самоврядування та правоохоронними органами.

Нагадаємо, прокуратуру Кiровоградщини очолив уродженець Харкова Олексiй Тубелець.