Молодь Кропивницького запрошують до участі у фестивалі соціальної реклами

Перегляди: 1180

У Кропивницькому відбудеться другий фестиваль соціальної реклами, передає CBN.

У цьому році він матиме назву «Майбутнє за молоддю».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До участі у фестивалі запрошуються учні кропивницьких шкіл та студенти вищих навчальних закладів.

Організатори очікують, що фестиваль допоможе формуванню погляду на проблеми соціальної реклами саме з точки зору молоді та підвищить рівень соціальної реклами у регіоні, залучить творчу молодь до активної участі у формуванні позитивного іміджу регіону та популяризує спеціальність «соціальна робота» тощо.

Теми фестивалю: активне дозвілля, безпека на дорозі, важливість знань, волонтерство, доброчесність, захист тварин, збереження довкілля, наше місто – місто мрії, проблеми дітей та молоді.

Проходитиме фест у чотири етапи. Зареєструватися можна до 29 лютого включно.

З 1 березня по 5 квітня учасники обиратимуть тематику та готуватимуть проекти соціальної реклами. Це може буде відеореклама, інтернет-реклама, друкована та зовнішня реклама.

З 6 по 14 квітня журі проведе експертну оцінку фестивальних робіт, а 17 квітня відбудуться урочистості та підведення підсумків.

В рамках фестивалю пройде благодiйна акцiя «Золоте сердечко», кошти вiд якої пiдуть на допомогу дiтям з інвалідністю, якими опікується МБФ «Дивожиття».

Організаторами фестивалю стали кафедра соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології, факультету педагогіки та психології, ЦДПУ імені Винниченка, благодійний фонд «Майбутнє за молоддю», рекламне агентство «РІКМЕДІА» та міське управління освіти.

Для участi потрiбно зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/u/2/d/1GOcH-kB5hxZJAUjvyXVYJWBEN5FbGroZCklc5NZBITA/edit

Нагадаємо, гран-прі першого фестивалю отримало громадське об’єднання «Перспектива молоді».