У кількох школах Кропивницького призупинили навчання до кінця місяця

Перегляди: 1422

Сьогодні, 28 січня, в окремих класах шкіл №32, №26 та №29 призупинили навчання через те, що там відсутні 430 дітей, передає кореспондент CBN.

Завтра, 29 січня, призупиняють навчання в школі №16. За словами начальниці міського управління освіти Лариси Костенко, обмеження діятимуть до 31 січня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У місті більше 25 тисяч учнів. Наразі із загальної кількості відсутні 10%. У школах з'ясовують причини. Якщо поріг відсутності через захворювання складатиме 20-30%, розглядатимемо рішення про введення карантину. Вже є три школи, де загалом відсутні 430 дітей через захворювання. Це окремі класи 32, 26 і 29 шкіл. Відсьогодні там призупинили навчання. Завтра призупиняємо навчання в двох класах 16 школи до 31 січня. Наразі в школах проводять вранішній огляд дітей і обмежили масові заходи у навальних закладах, аби уникнути розповсюдження захворюваності», - розповіла Лариса Костенко.

«Ми звертаємо до батьків, а також до вчителів і вихователів, якщо у дитини є температура, нежить та інші симптоми, не допускати її до занять. Якщо простуда не проходить три дні та є виражені симптоми грипу, необхідно терміново звернутися до лікаря», - зауважила очільниця міського управління охорони здоров’я Оксана Макарук.