У Кропивницькому обговорили, як покращити якість освіти

Перегляди: 1386

У Центральноукраїнському державному педуніверситеті сьогодні, 28 січня, відбувся круглий стіл на тему «Якість освіти – регіональний вимір», передає кореспондент CBN.

На заході зібралися директори шкіл, педагоги університету та інституту післядипломної освіти, працівники міського управління освіти та регіонального управління служби якості освіти.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обговорювали питання якості освіти, організації та функціонування внутрішньої системи забезпечення цієї якості, сертифікацію вчителів та надання якісних освітніх послуг.

Як зазначила начальник регіонального управління служби якості освіти Лілія Синчук, освітяни області повинні мати спільне розуміння того, що ж таке якість освіти.

Освітян турбували питання профільного навчання в школі, правильного вибору та подальшого навчання у вищих навчальних закладах, якості зовнішнього незалежного оцінювання. Вони обговорили, що не вистачає молодому вчителю та яку максимальну допомогу їм можуть надати педагоги університету і як вирішити проблему нестачі вчителів.