У кропивницькому суді почали слухати справу сутенерки, яка нібито відправляла дівчат у Росію

Перегляди: 1028

Справу ймовірної сутенерки, яка вербувала дівчат для занять проституцією, почали слухати в Ленінському райсуді у Кропивницькому сьогодні, 28 січня, передає кореспондент CBN.

Уродженку Росії, а нині жительку Миколаївської області, обвинувачують у торгівлі людьми.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Оголошення про пошук працівниць жінка розмістила в інтернеті. За версією слідства, підшукувала молодих привабливих дівчат задля сексуальної експлуатації у Росії. У вересні минулого року разом з однією з потерпілих пройшла прикордонну перевірку в Києві, однак правоохоронці її викрили та затримали. Тепер обвинуваченій загрожує до 12 років тюрми.

Через неявку потерпілих сьогоднішнє підготовче засідання перенесли. Трьох потерпілих - жительок Кіровоградщини - поінформували належним чином, кажуть у суді. Але ті повістки не отримали, і листи повернулися за адресою відправника.

«Обвинувачена підшукувала дівчат з метою сексуальної експлуатації в Російській Федерації. Наступне судове засідання відбудеться п’ятого березня», - прокоментувала прес-секретар Ленінського районного суду Анастасія Андрієнко.

Нагадаємо, жiнка запевняла, що заняття проституцiєю коштує 80 доларiв США на годину. Це безпечно та конфiденцiйно. Правоохоронцi зафiксували один факт вербування кропивничанки i її подальше перемiщення за кордон.