У Кропивницькому збирають пластикові кришечки для порятунку онкохворих дітей

Перегляди: 2128

У Кропивницькому збирають пластикові кришечки, щоб допомоги онкохворим дітям.

Про це CBN повідомила волонтерка та організаторка акції Аліна Савич.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Менше ніж за місяць вона назбирала вже п’ять кілограмів пластику. Жінка планує здати його на переробку, коли в неї буде 500 кілограмів, а всі виручені гроші підуть на лікування Вікторії Горбатюк, яка має пухлину мозку.

«Для збору підходять будь-які кришечки. Це можуть бути кришечки з-під майонезу, води, шампунів, кремів. Саме такий пластик підлягає переробці. За один кілограм можна отримати десять гривень», – розповідає волонтерка.

За словами Аліни Савич, акція безстрокова, долучитися до неї може кожен, хто хоче допомагати, але не має можливості взяти гроші з сімейного бюджету.

«Мені зателефонували вже дуже багато охочих. Усі хотіли здати кришечки, й усі кажуть, пишуть, що "ми будемо збирати", хтось уже дзвонить і каже: "Ми вже назбирали пакет, мішок, відро цих кришечок". Багато людей відгукуються на акцію, і я сподіваюсь, що такими швидкими темпами ми назбираємо багато кришечок, щоб можна було дійсно допомогти хворій дитині», – додала жінка.

Зібрані кришечки можна передати, написавши у Facebook Аліні Савич.