Падiння робiтника з даху суду в Кропивницькому: повiдомили про пiдозру пiдряднику

Перегляди: 1267

Правоохоронцi повiдомили про пiдозру керiвнику пiдрядної органiзацiї у порушеннi правил безпеки пiд час виконання робiт з пiдвищеною небезпекою, що призвели до травмування робiтника.

Про це CBN поiнформували в прес-службi обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Директору фiрми-пiдрядника повiдомили про пiдозру за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки пiд час виконання робiт з пiдвищеною небезпекою) Кримiнального кодексу.

За даними слiдства, пiд час виконання ремонтно-будiвельних робiт з даху будiвлi Територiального управлiння Державної судової адмiнiстрацiї з висоти десятого поверху зiрвався робiтник. Працiвник фiрми-пiдрядника пiд час виконання вказаних робiт не був забезпечений належними умовами працi та засобами iндивiдуального захисту, що i призвело до трагедiї. Чоловiк перебуває в обласнiй лiкарнi, його стан тяжкий.

Також в ходi досудового розслiдування нададуть правову оцiнку i дiям службових осiб Територiального управлiння Державної судової адмiнiстрацiї в областi.

Досудове розслiдування триває.

Нагадаємо, за даними CBN, робiтник не мав офiцiйного працевлаштування.