Управління Держпраці почало розслідування падіння чоловіка з даху суду в Кропивницькому

Перегляди: 989

Управління Держпраці в області отримало лист від слідчих органів і починає розслідувати випадок падіння чоловіка з даху дев’ятиповерхівки в Кропивницькому.

Про це CBN повідомив т. в. о. начальника управління Держпраці в області Віталій Заніздра.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До управління надійшов лист від Головного управління Нацполіції, яким нам дозволено створити комісію зі спецрозслідування і проводити розслідування по нещасному випадку, який мав місце на вулиці Великій Перспективній у Кропивницькій судовій адміністрації, де з даху впав працівник. І на підставі інформації, яка надійшла, – це працівник ТОВ "Новий будівельний стандарт". До кінця робочого дня нами буде визначено склад комісії, і наказом буде призначено комісію зі спеціального розслідування», - сказав він.

Заніздра також зазначив, що про нещасний випадок на виробництві Держпраці має інформувати роботодавець, однак підприємство про падіння робітника не повідомило.

За даними з відкритих джерел, керівник ТОВ «Новий будівельний стандарт» - Тетяна Соколенко. Зв’язатися з нею за номером, вказаним у Єдиному державному реєстрі, не вдалося - за даними мобільного оператора, «вказаний номер не обслуговується».

Нагадаємо, 28 січня у Кропивницькому з даху будівлі, де розміщується Ленінський районний суд, впав робітник. Нині чоловік знаходиться в обласній лікарні, його стан тяжкий.