Підприємливий олександрієць організував у місті шматочок Амстердаму

Перегляди: 1603

Прокуратура повідомила про підозру двом особам, які підозрюються у незаконному збуті канабісу на території Олександрії.

Про це CBN поінформували у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За процесуального керівництва Олександрійської місцевої прокуратури оголошено підозру власнику розважального закладу та його співучасниці, на рахунку яких шість епізодів злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів( ч. 2 ст. 307 КК України)», - сказано у повідомленні.

За даними слідства, незаконну діяльність правоохоронці виявили у грудні 2019 року, провівши контрольну закупку в одному з розважальних закладів Олександрії. Власник кафе-бару разом з 20-річною місцевою жителькою організував збут канабісу відвідувачам свого закладу. Загалом на рахунку злочинного дуету - шість задокументованих епізодів .

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних та в самому кафе знайшли пофасований у паперові згортки канабіс. Також - зброю та вибухівку.

Наразі зловмисникам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Чоловіку інкримінується ще й ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та/або вибуховими речовинами) КК України.

Суд обрав запобіжні заходи: чоловіку – тримання під вартою з можливістю внесення застави, жінці – цілодобовий домашній арешт. Їм загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.