У Кропивницькому судитимуть банду наркодилерів

Перегляди: 911

До суду направили обвинувальний акт стосовно групи, члени якої збували метамфітамін у Кропивницькому.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Групу організував 36-річний кропивничанин, двічі засуджений за незаконну реалізацію наркотичних засобів. Разом з двома співучасниками 35 та 36 років вони незаконно перепродували метамфітамін на території міста, а гроші ділили між собою.

Всі троє обвинувачені раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини та незаконне зберігання наркотиків.

Наразі обвинувальний акт стосовно вказаної злочинної групи направили до Кіровського районного суду в Кропивницькому за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене організованою групою) КК України.

Організатор групи відповідатиме у суді ще за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Усім учасникам групи загрожує покарання до 12 років позбавлення волі.