Депутат міськради: підприємець збирається знищити дерева у спальному мікрорайоні Кропивницького

Перегляди: 4047

Депутат міськради Кропивницького Віталій Бєлов заявив, що підприємець Роман Сидоров планує знищити зелені насадження на вулиці Попова.

Про це депутат написав у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо допис повністю: «Схоже, жителів Попова продовжують випробовувати на міцність. Сидоров уже отримав техумови на перенесення водопроводу, а 27 січня спецінспекція видала дозвіл на земляні роботи. Як завжди - все з порушенням закону і байдужим ставленням до думки мешканців будинку.

1. При перенесенні водопровідної труби йде перетин з теплотрасою, що категорично заборонено під час опалювального сезону. А саме на цей період Сидорову видали дозвіл - з 27 січня по 4 березня. Всі розуміють, що в разі пориву теплотраси через проведення робіт без тепла залишиться вулиці Пацаєва, Попова і Жадова.

2. Незважаючи на заборону комісії зі знесення насаджень чіпати на ділянці дерева, кущі й навіть газон (рішення прикріплюю), спецінспекція (Андрій Максюта) видає Сидорову дозвіл на проведення земляних робіт. Це ж зрозуміло, що в такому випадку всі зелені насадження будуть знищені.

3. Спецінспекція дає дозвіл на земляні роботи, навіть незважаючи на те, що це земля комунальної власності, а не приватна.

Може, хтось інший і уваги не звернув би на всі ці порушення, але тільки не жителі Попова. Я захоплююся їхньою силою і завзяттям. Упевнений, вони відстоять свій маленький зелений острівець біля будинку!»

Редакція CBN готова надати Роману Сидорову можливість висловити свою думку. Ми також продовжимо стежити за ситуацією.