ФК «Олександрія» знову перемагає в Туреччині

Перегляди: 975

У стартовому поєдинку другого навчально-тренувального збору, який також проходить у Туреччині, олександрійці мінімально переграли казахський «Кайсар», передає CBN.

У поточному чемпіонаті Казахстану суперники команди Володимира Шарана посідають сьому сходинку турнірної таблиці. Сьогоднішню гру наші земляки проводили на фоні навантажень після тренувань та тестування, яке відбулося на початку другого збору. Поєдинок проходив за відчутної переваги «Олександрії». Єдиний переможний гол олександрійці забили на 37-й хвилині. Після штрафного метрів із 18-ти голкіпер «Кайсару» відбив м’яч на Олексія Довгого, який прострілив уздовж воріт. На передачу партнера відгукнувся Євген Протасов, який з близької відстані вразив ціль – 1:0. До фінального свистка рахунок не змінився.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Склад «Олександрії»:

1 тайм: Олег Білик, Євген Протасов, Олексій Довгий, Павло Пашаєв, Василь Грицук (к), Дмитро Гречишкін, Антон Шендрік, Роман Вантух, Каспарс Дубра, Максим Третьяков, Артем Сітало.

2 тайм: Юрій Паньків, Денис Мірошніченко, Олександр Мельник, Владислав Бабоголо, Тимур Стецьков, Богдан Мишенко, Євген Банада, Андрій Запорожан (к), Валерій Лучкевич (Максим Задерака, 69’), Артем Гордієнко (Денис Устименко,69’), Денис Безбородько.